Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

New York papíron

2012.04.21. 18:35 felhasznalo

Pontosabban, papírból. Terada Mokei japán tervező ugyanis New York legjellemzőbb vonásainak egyikét-másikát vitte át papíralapra, hogy aztán otthon bárki megépíthesse a maga kis emlék-makettjeit. Hogy aztán otthon, a polcra pillantva ott érezhesse magát a New york-i metrómegállóban, hogy hallja a lovasrendőrök paripáinak patakopogását, vagy érezze a hot-dog árusok kocsijainak illatát.

Vagy ha más nem, hát azért, hogy a gyerek belebonyolódhasson szerepjátékainak egyike során egy New york-i történetbe, hátha kicsit le lehet foglalni vele. Plusz, ha fehérben kapja meg, esetleg ki is színezheti - no persze, ez elvesz valamennyit a szett művészi értékéből, de anyának-apának ez ismét némi időnyereséget jelenthet.

Forrás: Terada Mokei

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek művészet kreativ dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr694465249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása