Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Szörnyen jó família

2012.04.21. 14:30 felhasznalo

A héten már több textilből készült babzsák vagy egyéb bútorzat volt látható nálunk, hát most ismét kaptok egy jó példát. Méghozzá a lengyel Maria Dziewolska munkáját, a Baby Bubát - bár igazából kooperációban készültek, hiszen a babzsákokat gyerekek tervezték-rajzolták, Maria "csupán" valóra váltotta a papírra vetett álmokat. Maria egyébként tudását a lengyel Képzőművészeti Egyetemen és a Milánói Politechnikumban szerezte.

Hogy a Baby Buba ugrálásra, hencsergésre-hempergésre és a zsebeknek köszönhetően kincskeresésre-elrejtésre alkalmas darabjai mondjuk mennyire nevezhetők hagyományos babzsáknak, azt nem tudom, sajnos a töltetről nincs infó. Bár a képeket elnézve inkább valami szintetikus anyag lehet benne. A négy babzsák mindenesetre cuki neveket kapott: a család tagjait Kisegérnek, Közepesnyúlnak, Nagyhernyónak és Óriásbékának hívják - bár szerintem a nagy simán elmenne AtomAntinak is. És már be is mutatkoztak az idei milánói Design Kiállításon, Poznan város képviseletében.

Forrás: Baby Buba

Szólj hozzá!

Címkék: design játék kiegészítő gyerek textil csecsebecse babzsák

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr924463843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása