Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Izgalmas rizslámpák

2012.05.03. 08:10 felhasznalo

Én kifejezetten utálom a rizslámpákat. Olyan íztelen-szagtalan érzetet árasztanak, és bár kellemes fényt varázsolnak a szobába, de annyira sterilek, hogy mennyezeti világításnak semmiképp sem tenném fel a rizspapír-gömböket. Jó, tudom, én vagyok a hülye, hát lehet azt dekorálni, de az én kézügyességemmel bárki más is inkább a késztermék mellett döntene.

Pedig ha itthon is lehetne olyan rizslámpa-búrákat kapni, mint amiket az Around the world kínálatában láttam, hát istenbizony, én lennék a legnagyobb rajongójuk. Mert ezek a lámpák izgalmasak, színesek, játékosak és akár még romantikusak is. Vagy keletiesek. Egyetlen bajuk van: fiúk szobájába nem alkalmasak. Meg még egy - egyik sem itt lóg nálunk.

Forrás: Around the world

3 komment

Címkék: kiegészítő lány fény lámpa gyerekszoba dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr244475447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kinai cuccok blog · http://kinaicuccok.blog.hu 2012.05.03. 11:58:50

Lampionszerűen, különböző magasságban teli lógatni velük a falat kimondottan hangulatos. Bár fogná a port ezerrel.

tejcsokoládé (törölt) 2012.05.03. 12:42:21

hát, ezek ugyanolyan rizslámpák, mint a fehérek, csak még ízléstelenek is...:)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.05.03. 13:55:48

Ezerszer inkább a natúr, mint ezek a förmedvények...
süti beállítások módosítása