Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Mintha kézzel

2012.05.09. 18:19 szuperapu

A lányaim valami érthetetlen okból nyilvános helyen szinte kizárólag spagettit hajlandóak enni, ami az elemek fölöttébb mókás párharcába szokott fulladni. A körülöttünk ülők meg a nevetésbe. Bele. Keisuke Tsubakimoto motivációja szerintem nem ezen latifundiumon nyugszik feltételezhetően. Ha nagyon bele akarnék magyarázni is bármit, hát a japán sznob hozzáállást az európai villához vezérfonalon indulnék el, ami számukra kábé a kézzel evés kultúrfokán áll.

De mindezen okoskodásokat mellőzve, egy igazán pofás evőeszközt sikerült fiatal formatervezőnek kreálnia, amiről így ránézvést azt is elhiszem, hogy megkönnyíti a tésztafélék bevitelét az a plusz egy hegy.

villa00.jpg

villa01.jpg

villa02.jpg

Forrás: Tokyo Mildtown Award 2011

Szólj hozzá!

Címkék: kiegészítő konyha

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr344498328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása