Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Textilek rajzórához

2012.05.22. 18:58 szuperapu

A Cloud 9 Fabrics azaz Michelle Engel Bencsko és Gina Pantastico mintás pamutszövetek gyártásával foglalkozik, ami persze a trendeknek megfelelően organikus és bio. De nem ezért említésre méltóak a termékeik, és még csak nem is az egyébként tényleg változatos és gyerekekre hangolt minták okán. Hanem a legújabb kollekciójuk ami Ed Emberley Drawing Book of Animals című könyvének állatait vonultatja fel. Így az ágynemű vagy bútorhuzat is segítségünkre lehet az otthoni rajzoktatásban. Ezek jószágok ugyanis egyszerűségükkel szinte kiprovokálják, hogy reprodukálják őket.
(És remélhetőleg nem a szövetre...)

animal4.jpg

animal2.jpg

animal3.jpg

animal5.jpg

animal1.jpg

animal6.jpg

Forrás: Cloud 9 Fabrics

Szólj hozzá!

Címkék: textil gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr164531753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása