Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Etsy.com - Szivárványos flotta

2012.05.24. 16:19 szuperapu

Ha nyár, akkor vízpart, ha víz, akkor kishajó. Nálunk legalábbis kihagyhatatlan móka, és bár erre a célra legtöbbször a reklámújságokból hajtogatott papírhajókat használjuk, fokozottan odafigyelek az internet bőségszarujának ezen szegmensére. Is. Volt már itt a blogon is, építőként, sárkányként  is akár.

A mostani szépségek sem épp vízbiztosak, már csak így ránézésre, de dekorációs célra és – mondjuk téli estéken – a nyár megidézésére több mint alkalmasak. Mondanom se kell, hogy száz százalékig kézzel készíti őket az isztambuli Erdem, így kis túlzással, mindegyik egyedi darabnak tekinthető, egy egész flotta pedig tényleg megszínesítheti bármelyik szobát.

Még a fürdőszobába is bevihető, és egy próba erejéig a kádba is betehető. Hisz a fa úszik a vízen…

b06.jpg

b01_1.jpg

b02_1.jpg

b07.jpg

b05.jpg

b04.jpg

Forrás: Etsy.com - oyma

Szólj hozzá!

Címkék: játék jármű gyerekszoba dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr314543651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása