Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Bárhol, bármikor hinta

2012.05.25. 17:40 felhasznalo

Kevin Shay az én emberem, azt hiszem. Kellően felnőtt és jó szakember ahhoz, hogy legyen lehetősége megvalósítani egy remek ötletet és kellően gyerek ahhoz, hogy ez az ötlet megszülessen. Az UpSwing ugyanis egy hordozható hinta, amivel bárhol, bármikor elszórakoztathatjuk, elringathatjuk magunkat, ha kedvünk szottyan. Igen, nekünk, felnőtteknek. Mert nagyon is ránk fér, lássuk be. Hiszek benne, hogy sokat lendítene rajtunk, ha mondjuk a nagykörúton feldobnánk a hintát egy lámpaoszlopra vagy faágra.

Persze, senki sem tiltja, hogy a gyerek ne ülhessen bele, de most vagyok - és legyetek Ti is - olyan önző, hogy azt mondjam: kéne! Nekem!

upswing1.jpg

upswing2.jpg

upswing3.jpg

upswing4.jpg

Forrás: Kevin Shay

Szólj hozzá!

Címkék: design szülő úton hinta csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr424545826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása