Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Számtalan kisbútor

2012.05.25. 14:20 szuperapu

A világon minden matematika! Illetve a világon mindent le lehet írni számokkal és függvényekkel. De persze pedagógiailag azért kap kiemelt szerepet , mert a természettudományos tantárgyakhoz ez adja az alapot. Szóval nem lehet elég korán elkezdeni a barátkozást a számokkal. Ha másképp nem megy, kis kerülővel. Mondjuk bútorként.

A Tambino-nál például egész ötletesen építettek egy egész kollekciót a témára. Vannak kis asztalok, székek, padok. Sőt, a korral - és annak igényeivel - haladva iPad-állvány is. Vannak natúr kiszerelesű darabok is, amit aztán ügyesen kidekorálhatnak a gyerekek vagy a szülők, és van kisszékekre applikálható párna is a kínálatban.

tamb07_1.jpg

tamb02.jpg

tamb03.jpg

tamb01.jpg

tamb04.jpg

tamb05.jpg

Forrás: Tambino

Szólj hozzá!

Címkék: asztal pad szék tárolás kollekció gyerekszoba kisbútor ülőke

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr84545664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása