Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Korosztályos besorolás

2012.06.11. 17:38 felhasznalo

Nem tudom, ki hogy van vele, de szerintem mások is olyanok, mint én, és nem átallnak a gyereknek megvenni egy-egy nem is a korának megfelelő ruhadarabot, ha beleszeretnek. Mert az anyukák már csak ilyen beleszeretősek, az egyik legjobb dolog pedig a babaruha-vásárlás, babaöltöztetés, vita ebben szerintem nincs. Sőt, ez később is így marad, nálunk is akad a gyereknek olyan cucca, ami majd 1-2 év múlva lesz csak jó rá, de muszáj volt, alkalmi vétel és különben is.

De mit lehet tenni azért, hogy - ha más tárolási lehetőség híján - a szekrényben felhalmozott épp megfelelő, megfelelő és majd egyszer, valamikor megfelelő cuccok között ki tudjuk választani a gyereknek a megfelelő öltözetet? Hogy ne kelljen érte széttúrni a szekrényt, aztán anyázni, hogy már megint csinálhatunk rendet? Erre a problémára nyújt remek megoldást az alábbi ötlet: végy pár fakarikát, díszítsd-dekoráld ízlésed és szíved szerint - ki festékkel, ki spray-vel, ki szalvétatechnikával, ki pedig scrapbook papírral -, majd tedd rá jelölésként az adott kort vagy méretet. Aztán be velük a szekrénybe, ahol a megfelelő méretű ruhákat tedd a megfelelő helyre - mint a könyvtárban a katalógus esetében. Ennyi. Ha betartod, hagyhatod a fenébe az állandó rendrakást.

Forrás: Under the Sycamore

Szólj hozzá!

Címkék: kiegészítő ruha praktikus rend kreativ idea szekrény gyerekszoba sk csecsebecse gyerektrend

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr44574601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása