Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Felfújt gyümölcssaláta

2012.06.12. 08:35 felhasznalo

Nem szeretek lufit fújni, mert őszintén szólva rettegek attól, hogy kidurran a kezemben. Ez az én egyik tikkem, de hát kell egy pár mindenkinek. Ettől függetlenül fújom, ha muszáj, például a gyerek szülinapján, amikor szeretném meglepni egy remek kis dekorációval. Mert ha fújni nem is, nézni szeretem. Meg kiszívni belőle a héliumot, ha az benne a töltőanyag. Ebben a kettőben teljes az egyetértés köztünk a gyerekkel.

De én azt is szeretem a lufiban, hogy sokoldalú alapanyag. Aki ért hozzá és nem fél a durranástól, hurkalufiból gyárthat mindenfélét, aki meg fél, mint én, az dekorálhatja alkoholos filccel. Vagy kevéske színes kartonnal, hogy aztán a lufik hirtelen mindenféle egészséges és finom gyümölccsé lényegüljenek át. És aztán dekorálhassanak akár egy zsúr alkalmával, akár csak úgy, hogy a nyarat még inkább becsempésszük a lakásba-gyerekszobába.

Forrás: Oh Happy Day

1 komment

Címkék: kreativ idea gyerekszoba dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr124574594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.06.12. 09:46:50

A sima lufis-dekoráció egy szülinapra nem vonz, de ezen elgondolkoznék... :)
süti beállítások módosítása