Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Dobozolt alagút

2012.06.13. 08:38 felhasznalo

Megtaláltam az orosz Joelt, ezúton szeretném bemutatni Nektek Evgenyij Kudrjavcev-et, aki Moszkvában él, szakmájára nézve építész és nem mellesleg hihetetlenül kreatív apuka is.Ez alkalommal kartondobozokból eszkábált - mit eszkábált, megszerkesztett, annyira gyönyörű, precíz és tökéletes - játszóalagútját tárnám a nagyérdemű elé.

Anno a kölök óvodájában láttam hasonlót, de az hatalmas, vaskos - és közel sem esztétikus - műanyagból készült, ez a változat ezerszer jobban tetszik. Igaz, az eső nem biztos, hogy használ neki, ellenben könnyen cipelhető, a gyerek által pedig tetszésének megfelelően díszíthető.

Érdemes a forrásra kattintani és Evgenyij elképesztően ötletes blogját böngészgetni.

Forrás: Play and grow

Szólj hozzá!

Címkék: internet gyerek szülő apa kreativ játszótér kert idea játszóház recycle sk csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr94577812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása