Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Lovagi vár egy kaptafára

2012.06.26. 08:27 felhasznalo

Emlékeztek még Zafi jó régi posztjára, ahol IKEA katalógusok újrahasznosítására adott egy igazán remek és egyszerű ötletet? Így lett a kidobásra ítélt vaskos papírújságokból tetszetős kis babaház. No, és akkor itt jön a homlokcsapkodás, mint oly sokszor, szerkesztőségileg erős bőrmegvastagodást láthattok már mindannyiunk hajvonala alatt - kinek mennyivel, ugye -, annyi ilyet láttunk már.

Mert ha babaházat lehet készíteni ezzel az igazán pofonegyszerű ötlettel, miért is ne lehetne lovagi várat? Jó, nem IKEA katalógusból, de az elv és az eljárás ugyanaz. Végy két kartonlapot, ha akarsz, vágj rá tornyot, bástyát ízlés szerint, valamint az egyik tetejére, a másik aljára egy-egy megfelelő nagyságú hasadékot, aztán az egészet bevonni színes papírral, vagy mintás ragasztószalagokkal, aztán összeilleszteni a két lapot és már kész is. Indulhat a lovagi kaland!

lovagivar1.jpg

lovagivar2.jpg

lovagivar3.jpg

lovagivar4.jpg

Forrás: Mer Mag

Szólj hozzá!

Címkék: kreatív játék gyerek szülő idea öko recycle sk babaház

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr14608996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása