Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Homokcsurgató

2012.07.11. 17:42 szuperapu

A kánikula igazán csak vízpart mellett viselhető el, és ha az épp nem egy körbebetonozott/csempézett strand akkor az ott található közettörmelékkel hosszasan el lehet ütni az időt a kiskorúaknak. Egyik ilyen elfoglaltság a vizes homokból csurgatott vár építése. Amit eleddig nemzedékek óta kézzel oldottak meg a porontyok. De most a Haba előállt a témába vágó termékével, hogy leegyszerűsítse az életünket és könnyítsen a pénztárcánkon. Mit mondjak? Hatékonynak tűnik...

homok1.jpg

homok1.jpg


homok1.jpg

homok1.jpg

homok1.jpg

Forrás: Haba

2 komment

Címkék: játék gyerek játszótér kert úton

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr164632472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hurutos 2012.07.13. 20:50:32

Eddig nem szóltam még hozzá ezekhez a bejegyzésekhez-regisztrációm sem volt- de ez a mostani bejegyzés """picit""" pumpálta az idegeimet.....így jobbnak láttam ha hozzászólok egyébként a Férjem kapja a dühömet :D. Általában tetszenek a blog bejegyzései is. (el is mentettem magamnak az oldalt :) ) DE évek óta nevelem a gyerekeket a kézzel készített munka értékességére, adom vissza -azt gondolom...- a méltánytalanul elfelejtett kézművesség hasznosságát, szerepét ebben a cseppet sem kifinomult de annál inkább érzéketlen világban testnek és léleknek.
Ez a homokfosó műanyag -amivel igaza van, tényleg haladós a munka, csak azt nem tudom, MIÉRT KELL vele haladni, gyorsan?!!- pedig koncentráltan testesíti meg mindazt, ami ellen harcolok. (nem kellene lenevelni a gyerkőcöt arról, hogy használja a kezét jelen esetben stb...)Kicsi gondolkozás és remélem igazat ad nekem....nem azért, hogy nekem legyen igazam, hanem mert a nevelésben nem az a cél, hogy így nevelkedjen egy gyerek... Ha hosszú voltam, hát így jártam.
Üdvözlettel: egy fiatal keramikus, (nép)művészeti oktató és hagyománykedvelő

hurutos 2012.07.13. 21:02:17

még egy kérdés: miért kerül pénzbe az, hogy a gyerek a kezébe vesz egy marék homokot meg vizet mondjuk a vízparton, de bárhol és csurgat????? ne bonyolítsuk már ennyire az életünket!!!!
süti beállítások módosítása