Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Dzsungel a könyvespolcon

2012.08.13. 18:26 felhasznalo

Ismerős-e nektek is az a helyzet, hogy egyik mesekönyvben a 45. oldalon elakad a történet, a másikkal a 238. oldalon tartunk, de akkor hirtelen a dednek egy másik könyv jut eszébe, amiből este felolvasást vár? Nálunk ilyenkor kerültek a könyvekbe hirtelen a mindenféle cetlikék és egyéb jelölőeszközök. Ami bizonyos idő után nem annyira esztétikus látvány a polcon, de legalább később onnan folytathattunk egy-egy könyvet, ahol abbahagytuk.

Bezzeg, ha tele lett volna a sublótfiók a Dcell Jungle könyvjelzőivel! Akkor nemcsak azt tudnánk, hogy hol tartunk egy-egy könyvben, de még a könyvespolcunk is extra kinézettel rendelkezne - átalakulna egy igazi kis oázissá, tele élettel-állatokkal.

jungle1.jpg

jungle2.jpg

jungle3.jpg

jungle4.jpg

Forrás: Dcell

Szólj hozzá!

Címkék: design kiegészítő könyv könyvespolc dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr584710377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása