Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Elsősök, szevasztok!

2012.08.16. 08:25 felhasznalo

Az elsőbe készülődő gyerekek mostanra már totál izgatottak, alig várják, hogy becsengessenek, és ők nagy gyerekekhez illően a hátukra vehessék az iskolatáskát, előkaphassák a szépen berendezett tolltartót, nézegethessék az egyelőre még csak krikszkraksznak tűnő betűkkel teli könyveket. A tanító nénik is már készülődnek: megkezdődnek hamarosan az első értekezletek, és valószínűleg otthon, szabadidejükben már gyártják a köszöntő ajándékokat az új elsőseiknek.

A gyerek annak idején egy nyakba akasztható macifigurát kapott a tanító néniktől, amin ott szerepelt a neve - mert ezeknek az ajándékoknak nemcsak az a feladatuk, hogy a gyerekeknek még nagyobb öröm legyen az iskolakezdés, hanem az is, hogy a tanítók is segítséget kapjanak a 20-30 ismeretlen és egyelőre még idegen gyerek között. Ha annyi időt és energiát nem is akarnának ráfordítani az ajándékra, akkor is van megoldás: elég, ha az osztály létszámának megfelelő darab radírt szereznek be, melyekbe aprócska rést vágnak, majd a résbe belecsúsztatják a gyerekek nevét is hirdető kis papírdarabkákat. Igazi radírhajócskák, a gyerekek imádni fogják.

radircsonak1.jpg

radircsonak2.jpg

Forrás: Aesthetic Outburst

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek ajándék iskola kreativ idea sk

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr854714242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása