Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Ceruzazabáló cukiszörny

2012.08.17. 17:28 felhasznalo

Ha van valami, amiért a gyerek minden iskolakezdéskor nyúz, az az új tolltartó. Szerencsére nem ragaszkodik a boltban vásárolható példányokhoz, megelégszik azzal is, ha otthon készítünk egyet - vagy többet. Amikor rátaláltam a következő példányra, pont a hátam mögött állt a barátnőjével, és szinte egyszerre hagyta el a szájukat az, hogy decuki!

Úgyhogy lányos szülők, készítsetek a gyereknek ceruzazabáló cukiszörnyet, hátha jobb kedvvel megy majd ismét át az iskola kapuján! Nem bonyolult, tessék a forrásra kattintani, ott részletesen bemutatják az elkészítését.

tolltartoszorny1.jpg

Forrás: Make It Love It

1 komment

Címkék: kiegészítő gyerek szülő iskola kreativ tárolás idea sk csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr144717371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.08.21. 17:36:26

Azt hiszem, én is szeretnék egy pillanatra újra kisiskolás lenni :)!
süti beállítások módosítása