Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Első nap az iskolában

2012.08.21. 08:30 felhasznalo

Több mérföldkő is létezik a szülői lét során, de azt hiszem, az egyik legmarkánsabb az, amikor a gyerek először megy iskolába. Az olyan végleges, oda dörgöli az ember orra alá alaposan, hogy bizony ez a gyerek nő, sőt mi több, már most hatalmas, és nemsokára majd jól kirepül. Nem, az óvoda nem ennyire durva, ott azért mégiscsak incifincik még a kölkök, de a suliban már a formájuk is más. Úgyhogy érdemes megörökíteni az első napot valamilyen módon.

Aztán úgy eltelik egy év, hogy fel sem fogjuk, és máris vége az első nyári vakációnak, annak a jó kis tízhetesnek, ami komoly gondot jelent minden dolgozó szülőnek, és máris kezdődik a második év első napja. És aztán még fel sem ocsúdunk igazán, mikor a gyerek már hatodikba megy hirtelen, és igazából már alig emlékeztet az elsős önmagára, hiszen lassan csak sámliról tudjuk alaposan lepofozni, és a lába is akkora, hogy már lenyúlja a szülei cipőit.

Hogy a változás évről-évre mekkora, azt akkor láthatjuk igazán, ha nemcsak az első osztály első napját örökítjük meg példának okáért fotón, hanem minden egyes évét. Tracie a Cleverly Inspired blogtól pontosan így tett, mostanra ilyen tablót tudott készíteni az tanév első napján iskolába induló gyerekeiről. Biztosan jó lesz majd elővenni, ha a gyerekek már maguk is szülők és esetleg az unokákat indítják suliba. És akkor is jól jöhet, ha a gyerekeket akarjuk meglepni egy személyre szóló ajándékkal mondjuk a 18. születésnapjukon.

kezdodikaziskola.jpg

Forrás: Cleverly Inspired

1 komment

Címkék: fotó kép gyerek szülő anya apa iskola kreativ idea sk

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr274717404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása