Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Design a gyerektől

2012.08.22. 17:30 Matty

Oldalunk elsősorban a gyermekeinket körülvevő világ megtervezésével kapcsolatos témákat ölel szorosan. Én azonban már régóta gondolkodom azon, hogy mit adhatnék a fiam kezébe, ha ő akar "dizájnolni" valamit. Persze, amikor kikotorjuk a kanapé alól, akkor ott vannak a zsírkréták. Ha kell, apa szívesen visz haza fiaskóba torkolló, prezentációkra kiadott - egy oldalán nyomtatott - tájékoztató anyagot.

De mi van akkor, ha a gyermek több kreatív szabadságot igényel, amit a háztartásban fellelhető eszközökkel nem lehet támogatni?

Találtam a világhálón egy szoftvert, mellyel csemeténk saját maga tudja összeválogatni művészi kelléktárát. Az angol nyelvben szorulhat egy kis szülői segítségre, de utódaink nyelvkészségét ismerve, ez aligha jelent hosszú távú gondot.

design3.jpg

Forrás: Core Learning

Szólj hozzá!

Címkék: design internet gyerek művészet gép kreativ

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr674717665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása