Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Etsy.com - Cukifon

2012.08.24. 08:41 felhasznalo

Van a kiskölköknek egy olyan elidegeníthetetlenül sajátos szokásuk, hogy imádnak mindent, amit nyomkodni lehet - távirányítót, mobilt, egyebek. No, nem azért, hogy aprócska ujjacskáikkal nyomást gyakoroljanak a gombokra, hanem az okból, hogy nyállal alaposan beterítsék ezeket a készségeket, és ha lehet, nemcsak kívülről, hanem tetemes mennyiséggel kibélelve a kütyüket.

A szemfüles szülő persze ilyenkor megelőzheti a bajt, ha a gyereknek egy már nem működő, de azért eredeti verziót kínál fel. Vagy vesz a gyereknek egy direkt neki készült, de az eredetire emlékeztető játékot. Mint amilyet a 3Princesses Engraving Etsy boltjában találtam, ami kétségtelenül kiérdemli a megtisztelő Cukifon címet, hiszen nem elég, hogy fából készült igényes és meglepően részletes kidolgozással, de a fakijelzőn még az is látszik a faikonok alatt, hogy éppen Apa bejövő hívását kéne felvenni a dednek egy jól irányzott harapással vagy nyalással.

Halkan azért megjegyezném, hogy nekem bizony vannak kétségeim azzal kapcsolatban, hogy ezzel a cuccossal milyen hatékonysággal lehet a gyerektől megvédeni az igazi okostelefont...

cukifon1.jpg

cukifon2.jpg

Forrás: Etsy.com - 3Princesses Engraving

Szólj hozzá!

Címkék: játék gyerek gép baba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr874727883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása