Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Kockaváros

2012.08.28. 11:18 szuperapu

A kreativitást a legegyszerűbb játékok fejlesztik leginkább. Már ha van bennük valami plusz ami leköti az egyébként ingergazdag környezetben leledző modern kiskorúakat. A Cubiciti városépítő játék szerintem ilyen. A színes moduláris blokkok segítségével egész jól variálható és változtatható városkép hozható létre, ami aztán ideális játékszer lehet autós játékokhoz, például. A város ráadásul együtt nőhet a gyerekkel, bővíthető 6x6-os blokkokkal, amik különböző elemeket tartalmaznak. Az ára persze nem a mi zsebünkre van méretezve, az 58 dollár kicsit soknak tűnik érte...

Gallery01.jpg

Gallery02.jpg

Gallery03.jpg

Gallery06.jpg

Gallery11.jpg

Gallery05.jpg

Gallery10.jpg

Forrás: Cubiciti Company

Szólj hozzá!

Címkék: játék gyerek kreativ

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr804736948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása