Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

A LEGO története

2012.08.29. 17:42 felhasznalo

Szerkesztőségileg odavagyunk a LEGO-ért - na jó, szuperapu kivételével -, szerintünk minden gyereknek és felnőttnek elemi létszükséglete, hogy bármikor leülhessen és kedvére pakolgathassa a kis műanyagkockákat. És bár már zaphodbb írt is a LEGO történetéről egyszer régen, mivel idén fogja a cég az 50. születésnapját ünnepelni, ezúttal egy animációs kisfilmen is bemutatják, hogyan is vált a cég a világ egyik legmeghatározóbb játékgyártójává, márkájává.

Bár a filmecske narrációja helyenként kissé unalmasnak tűnhet, érdemes végignézni, sok olyan apró részletet tudhattok meg a LEGO-ról, ami eddig esetleg nem volt számotokra egyértelmű. Enjoy!

1 komment · 1 trackback

Címkék: design játék lego

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr514739960

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.08.30. 13:24:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

koczka_mate · http://www.pr-furfang.blog.hu 2012.08.30. 08:22:28

és a kisfiúból remek marketingszakember lett :)))
süti beállítások módosítása