Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

A giccs fénye

2012.09.27. 16:09 szuperapu

A dekorációs jellegű éjjeli jelzőlámpák nálam valahogy mindig a periférián mozogtak. Mármint a design területén. Ezeket a belga csodákat nézegetve sem változott az álláspontom, viszont felmerül a kérdés, hogy az újra átértelmezett giccs-kultusz mennyire akaszthatja meg egy-egy kiskorú vizuális ízlésének fejlődését. Már ha egyáltalán...

Persze, határeset. Egy gyerekszobába még akár bele is is simulhat egy ilyen sün, vagy gomba. És tudok képzelni olyan enteriőrt is, ahol a kontraszt veszi el a gombolyagos cica retinát szabdaló élét, de akkor is a nyögvenyelős kategória.

lamp1.jpg

lamp1.jpg

lamp1.jpg

lamp1.jpg

lamp1.jpg

Forrás: guapitO!

Szólj hozzá!

Címkék: lámpa gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr954806630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása