Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Etsy.com - A gyerekkor elemei

2012.10.02. 09:30 felhasznalo

Természettudományokért rajongó szülőknek ajánlom leginkább a Stealingsand gyerekszobai dekorációját, a Gyermekkor Periódusos Rendszerét. A bekeretezhető és képként kiakasztható áltudományos segédeszköz tulajdonképpen nem is olyan haszontalan - és még jól is mutat a falon. Az egyes kémiai elemek helyét ugyanis itt azok az érzelmek és értékek kapták meg, melyek segítségével egy gyerek felhőtlen boldogságban teheti meg útját a felnőttkor felé. Ha olykor elbizonytalanodnánk szülőként, nem árt megállni előtte és bogarászni pár percet, lehet, hogy sikerül némi útmutatást találnunk, vagy emlékeztetőt arról, hogy nemcsak mi adunk ebben a kapcsolatban, hanem a gyerek is.

Kiegészítőként a gyerekre - pontosabban a nevére - szabott keresztnév elem-táblát is rendelhetünk!

periodikustabla1.jpg

periodikustabla2.jpg

periodikustabla3.jpg

Forrás: Etsy.com - Stealingsand

Szólj hozzá!

Címkék: kép gyerek szülő anya apa kreativ fal gyerekszoba dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr954815084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása