Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Tortát szeletelni csak pontosan, szépen...

2012.10.12. 09:57 felhasznalo

Ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes. Máskülönben még elkezdődne az óbégatás a gyerekek között, hogy de a Pistinagyobbatkapottmintén, és ferde szemmel néznek ránk a felnőttek, hogy biztos valami miatt a másik felé hajlik a kezünk. Vagy ne adj isten, magunk felé. Úgyhogy én azt mondom, még tiszta szerencse, hogy az Amini Causa-nál lehet kapni egy olyan kis alkalmatosságot, amit a torta közepébe szúrva - de pontosan a közepébe, nem ám fél centivel mellé, mert akkor oda a precizitás - tökéletesen egyforma szeleteket vághatunk a süteményből.

Már abban az esetben, ha a sütemény szélei is tökéletesen egyenletes, és sütés előtt a tésztát is egyforma vastagságúra sikerült simítanunk. Ugye.

aminicausa1.jpg

aminicausa2.jpg

Forrás: Amini Causa

Szólj hozzá!

Címkék: design kiegészítő konyha abszurdisztán étkezés

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr514830379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása