Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Székből ház

2012.11.06. 11:03 szuperapu

Továbbra is rá vagyok kattanva a többfunkciós design termékekre, annak ellenére, hogy tudom: a gyermeki fantázia bármit többfunkcióssá varázsol a játék hevében. De a Paloma's Nest Viktóriánus, Koloniál és Bauhaus jellegű házakat megéneklő székei nem csak a használhatóság okán érdemelnek említést. Hanem mert szépek. Egyszerűek, de szépek.

Rétegelt nyírfalemezből készültek csapos-ragasztós illesztéssel, környezet és gyerekbarát lakkozással, és lekerekített élekkel és sarkokkal. Ez utóbbival leszerelve az örökké rettegő szülők kritikagenerátorát. Szóval mindezeket figyelembe véve játékra és ülésre is tökéletesen alkalmas, persze csak három éves kortól. Már ha van rá cirka 50.000 forintunk. Persze egy ügyes asztalos a fotók alapján játszva elkészíti nekünk...

chair00.jpg

chair00.jpg

chair00.jpg

chair00.jpg

chair00.jpg

chair00.jpg

chair00.jpg

chair00.jpg

Forrás: Paloma's Nest

3 komment

Címkék: játék praktikus szék gyerekszoba kisbútor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr764893297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.11.06. 17:55:28

ha valakinek nem lenne elég, vízbázisú festékkel - és persze némi fantáziával - könnyen és igényesen dekorálhatók

ZboroKrisz · http://artinterior.blog.hu/ 2012.11.07. 15:14:34

ez tényleg édes darab. azt viszont osztom, hogy a gyerek fantáziája ennél sokkal többre képes egy egyszerű sámli kapcsán is.
süti beállítások módosítása