Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Luxuskuckó

2012.11.28. 09:15 Amaranta Ursula

A kölykök imádják a sátrakat. Kicsi, védett birodalmat építenek a szobájukba takarókból, párnákból, bármiből. Beviszik a kedvenc plüssüket, játékokat, zseblámpát, és kivonulnak a felnőttek által épített párhuzamos-merőleges világból. Nem véletlen, hogy itt, a Gyerekszobán is sok bejegyzést találtok a témában, legutóbb tibtün posztját a Buildeez építőkészletéről.

A Restoration Hardware luxusmárka kicsit más, kész megoldással áll elő. Olyan decens beltéri sátrakat kínál, amit a vizuális kultúrára kényes szülő is jó szívvel enged a gyerekszobába. Az amerikai bútorbrand ebben is tartja magát a küldetéséhez: történelmi gyökerekből építkező, természetes alapanyagokból készült, ízléses környezetet teremteni.

rhbc_prod364345_av2.jpg

rhbc_prod364345_av3.jpg

rhbc_prod374353_B12.jpg

rhbc_prod374353_av1.jpg

rhbc_prod364349_B12.jpg

rhbc_prod364349_av3.jpg

Forrás: Restoration Hardware

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek luxus gyerekszoba kuckó

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr894926256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása