Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Etsy.com - 2 in 1

2012.12.03. 17:47 tibtün

Még bátran nekiállhatunk egy kis adventi DIY tevékenységnek, ráadásul ki sem kell mozdulnunk a lakásból. Az Etsy-n fellelhető papírvonat szett, megrendelés esetén nem fizikai valójában, hanem pdf file formájában érkezik számítógépünkre 10 percen belül. 

A készlet egy 11 oldalas nyomtatható pdf dokumentumot, a vonat összeállítására vonatkozó leírást és egy linket tartalmaz. A linken - ha nehezen boldogulnánk a barkácsolással - egy videó található hasznos instrukciókkal, tippekkel, és tanácsokkal. Ha szépen áttanulmányoztuk a leírást, és a videót is megtekintettük, nincs más dolgunk, mint színesben kinyomtatni az anyagot, és megalkotni a vonatot.

A vonat mozdonyból és vagonokból áll, a vagonokon kis ajándékdobozok utaznak, amelyekből ha 24 darabot készítünk, a vonat nemcsak dekorációnak, hanem adventi naptárnak is kiváló. 

Jó barkácsolást mindenkinek!

papirvonat1.jpg

papirvonat2.jpg

papirvonat3.jpg

Tervező: Claudine Hellmuth

Szólj hozzá!

Címkék: játék ünnep ajándék hellókarácsony sk dekor etsy

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr444938463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása