Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Fésületlen kreativitás

2012.12.07. 17:28 szuperapu

Az ünnepek közeledtével ajándékok után kutat szinte mindenki. Persze mifelénk ez jobbára a világháló szisztematikus feltérképezését jelenti, azaz a webshopok kínálatának tallózását. Így akadtam a Kócoska Meseboltra, ami azzal tűnt ki az internet bőségszarujának elém kupacolt tartalmából, hogy szinte ugyanaz a küldetéstudat vezérli a tulajdonosokat, mint e blog szerkesztőségét.

És ez nem csak kimondott és leírt szavak szintjén érhető tetten. A széles és igényes választék tényleg tükrözi azt az irányelvet miszerint az igényes környezet, a szép és értelmes játékok, a jól megválasztott dekorációk egy életre meghatározzák a kiskorúak vizuális kultúrához való viszonyukat.

A kínálatból nem is tudom, mit emeljek ki... A falmatricák között rengeteg olyan darab van, amivel tényleg szórakozás és az egyedi igényekhez igazítható a falak dekorálása. Ráadásul a figurák bár tartalmukban - lovagok, tündérek, autók és állatok - a tradicionális toposzokat hozzák, a modern és szerethető formák okán bármelyik kiskorú kedvencévé válhatnak.

kocoskafalmatrica.jpg

Diafilmekből rengeteget találtam az oldalon. A legtöbb olyan klasszikus megtalálható, amiken az én generációm szocializálódott, és amit például az én lányaim is élvezettel fogyasztanak. Mert a 3D-s moziélmény mellett megfér és valami teljesen mást képvisel egy diafilm-vetítős családi este. Főleg olyan illusztrált mesékkel, mint a „Telhetetlen méhecske", „A török és a tehenek" vagy az „Öreg néni őzikéje".

kocoskadia2.jpg kocoskadia1.jpg

LEGO kínálatuk is frenetikus, egy igazi rajongó család innen a legkisebb családtag DUPLO vagy a nagyobbak igényeit és kreativitását is igénybevevő Creator készletét is beszerezheti. Méghozzá jutányos árakon, mert amint az a főoldalukról kiderült, minden LEGO kedvezménnyel kapható.

kocoskalego2.jpg

kocoskalego1.jpg

Az oldalon fellelhető kreatív foglalkoztatók tárháza szinte tényleg kimeríthetetlen. Az általunk is kedvelt Djeco termékeknek talán itt láttam a legszélesebb palettáját, az ujjfestéktől kezdve a nyomdán át, a varróműhelyig és a csodás táskákig bármelyik kedves internetező gyerek megtalálja az érdeklődésének és képességeinek megfelelő játékot. De van fagyöngy és lemosható tetoválás is.

És ha már a Djeco játékok szóba kerültek: szerencsére társasjátékok között is hangsúlyosan szerepel a márka. A Big Pirate kalózos stratégiai játék például nekem az egyik kedvencem, és nem csak a szép kivitel miatt. A kissé bizarroid „Marslakó a szomszédom!” is kipróbálós kategória, de idén a listám elejére a LEGO klón Bolyongolyó került.

kocoskabigpirate.jpg

kocoskabigpirate2.jpg

kocoskamarslako.jpg

kocoskabolyongolyo.jpg

A kínálat folyamatosan bővül és változik, és sok az akció is - érdemes benézni! Ha valaki Veszprémben jár, akkor akár offline is...

Forrás: Kócoska Mesebolt

1 komment

Címkék: design játék internet üzlet bemutató

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr414953320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

helka_ 2012.12.13. 21:04:49

Ó igen, többször megfordultam már a boltban, az eladók mindig kedvesek és bizony legtöbbször magamnak is vettem valami jó kis játékot.....(pedig a gyereknek kellett volna)
A grimaszos kártyajáték nálunk óriási siker volt. De a falmatricák is jól jöttek, amikor a lakást "átvarázsoltuk" szülinapivá egy délutánra.
süti beállítások módosítása