Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Minden, amit szeretünk!

2012.12.10. 17:45 felhasznalo

Karácsony közeledtével szerkesztőségileg túrjuk a netet, ajándékforrások után kutatva. Én magam – ahogy az talán már kiderült – nem vagyok annyira a mainstream híve, jobb szeretem a különleges, minőségi játékokat, meglepő ötleteket. Így aztán nem csoda, hogy mikor rátaláltam a Molymi.hu oldalára, egy pillanat alatt leesett az állam, majd egyre nagyobb izgalommal ástam bele magam a webshop kínálatába.

Mert van itt minden, mi szem-szájnak ingere. A már-már szokványosnak nevezhető Djeco kínálat mellett a minőségi design játékszerek egész kavalkádját találtam. A Molyminak köszönhetően végre itthon is hozzájuthatunk a Tube Toys csőjárgányaihoz, amelyekről már írtunk mi is ezen blog hasábjain. A Makedo készleteit is csak távolról imádhattuk eddig, de most már pár kattintással a karácsonyfa alá varázsolhatjuk mondjuk, a babaház- vagy rakétakészítő készletet tőlük.

molymi1.jpg

molymi2.jpg

Több magyar készítő remekeivel is találkozhatunk a Molymi oldalain: itt vannak például a mosolyra fakasztó Figurkák, a Marbushka csodálatos kidolgozású társasjátékai mellett pedig bögrét, színezőt vagy ékszereket is választhatunk a kínálatból.

molymi9.jpg

molymi4.jpg

A vizuálisan és minőségileg is magas színvonalat képviselő játékok mellett a Molyminál nagy hangsúlyt fektetnek a természet szeretetére és megismerésére is. A Navir márkanév alatt minden kis kalandor szülője talál nagy örömet szerző meglepetést gyermekének: bogárvizsgáló poharat, kinyitható periszkópot, felfedező készletet, kirándulásra vihető szettet vagy akár hordozható mikroszkópot!

molymi5.jpg

Tudományos játékok terén is specialitásokat leltem náluk. A ZomeTool segítségével még egy kamasz figyelme is leköthető, ráadásul játékosan sajátíthat el olyan természettudományos ismereteket, amelyeknek majd az iskolában is jó hasznát veheti. Mi az a DNS, hogyan viselkednek a buborékok, mit lehet tudni a kristályokról, hogyan terjednek a vírusok állatokról emberekre? Olyan kérdések, amiket sokszor a szülő magától nem tud megválaszolni, de együtt is felderíthetők.

molymi6.jpg

molymi10.jpg

Mint egy darab kiskamasz lány szülője, azonnal lecsaptam a Shains karkötőire, karakterbizsuira! A gyerek imádja az olyan csecsebecséket, amelyeket a saját egyéniségére szabhat, így biztos vagyok benne, hogy értékelni fogja, ha ő szabhatja meg, adott napon milyen karkötővel sasszézzon be az iskolába – ahol ezek után tuti, hogy kitör majd a Shains őrület.

molymi7.jpg

Ahogy divatot teremhetne a Hector Serrano nevével fémjelzett, kézfejre ragasztható műtetoválásokkal is – amelyekről már szintén örömködtünk egy sort itt a blogon -, hiszen az iskolában most óriási divat, hogy összerajzolják hasonló módon a saját vagy egymás kezeit.

molymi8.jpg

A játékszerek és egyéb kiegészítők mellett a Molymi nem feledkezett meg a minőségi olvasnivalóról sem. Kedvenc gyermekkönyvkiadóink – Csimota, Pagony, Naphegy – kiadványaiból adnak olyan válogatást, amelyek közül bármelyiket szívesen ajánlom, mert biztos, hogy nemcsak élvezetes perceket szereznek gyereknek és szülőnek egyaránt, de színvonalas szöveget, értéket és ízléses, szemnek tetsző illusztrációkat is rejtenek.

Egyet bizton állíthatok: ha a Gyerekszoba blognak lenne webshopja, pont ilyennek képzelném, mint a Molymit!

Forrás: Molymi

Szólj hozzá!

Címkék: design játék üzlet gyerek bemutató

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr104958237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása