Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Állati eszcájg!

2012.12.19. 09:51 Bohusek

Többféle mintás tányér volt már a Gyerekszoba terítékén, hiszen örök téma az utódok táplálása és az azzal járó esetleges nehézségek áthidalása, vagy egyszerűen anyu-apu hangulatának feldobása a napi "lenyomomatorkodon" rutin közben. Békés idők békés tányérokat követelnek.

Nehezebb helyzetben itt vannak azonban James Ward brit alkotó munkái. Azt hiszem, ez a vagy utálom, vagy elolvadok tőle kategória. Átmenet nincs. Úgy tűnik, James, aki december 1-én nyitotta meg saját üzletét Londonban, eléggé szereti az állatokat, azok közül is egy-kettőt, főleg emberi ruhában.

A termékei megrendelhetőek, az Etsy tanúsága szerint nem is olyan hanyatt vágódósan drágán, egy-egy tányér például 1600 Ft körül van, ami, nem azt mondom, hogy olcsó, de azért így a földi halandó is részesülhet az állati örömökből. Emésszétek!

300 (1).jpg

300 (2).jpg

300 (3).jpg

300 (4).jpg

300 (5).jpg

300 (6).jpg

300 (7).jpg

300 (8).jpg

300 (9).jpg

Forrás: Jimbob Art

Szólj hozzá!

Címkék: design kiegészítő gyerek konyha étkezés

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr584969123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása