Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Partiállatok

2013.01.07. 18:40 tibtün

A szendvics egyszerűen, gyorsan elkészíthető, hatékony megoldás éhség ellen, állandó főszereplője az üzleti tárgyalásoknak, családi összejöveteleknek és babazsúroknak. Ám nem mindegy, hogy milyen formában tálaljuk, egy-egy tetszetős külsejű darab sokkal népszerűbb, mint hétköznapi társa. 

A Peleg Design Party Animals elnevezésű vicces szendvicskiszúrói malac, tehén és pulyka formájában hivatottak feldobni unalmas, négyzet alakú szendvicseinket.

5.jpg

2.jpg

A különböző formákkal elkészített harapnivaló utalhat rá, hogy épp sonka, marha párizsi vagy pulykamell került a kenyérre.

4.jpg

1.jpg

3.jpg

Szerintem a legtöbb elismerésre babazsúron számíthatunk: egyrészt már evés közben megengedett a játék, másrészt az ily módon készült szendvicsnek nincs héja, ami gyerek-berkekben igen nagy népszerűségnek örvend.

Tervező: Peleg Design

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek konyha parti étkezés

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr484956255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása