Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Kirakós bútorokkal

2013.01.15. 14:39 Bohusek

Kis lakás-nagy lakás, palota vagy kunyhó - a helytakarékosság sosem árt, a kreativitás meg végképp. Bár a mobil elemekből álló garnitúrák felhasználása véges a gyártók útmutatása szerint, szerintünk több rejlik egy-egy darabban, mint első ránézésre gondolnánk. Főleg, ha egy térdig érő gyerek is van a közelben, aki szívesen rakja össze és szedi szét az elemeket, akár orrvérzésig. Értsd szó szerint.

Variálható gyerekbútorokat mutattunk már korábban, legutóbb épp egy fiatal cseh tervezőtől. Most jöjjön két olyan darab, ami a felnőtteket is elbírja.

Íme az első falat. Bár az illusztráció inkább felnőtt életteret mutat, azért én ezt el tudnám képzelni egy gyerekszobai őrjöngőben. A torony és mászóka, illetve ugrásokat felfogó, becsapódásbiztos leszállópálya funkcióit nem kapták lencsevégre a tervezők, bár én első körben biztos, hogy ezt tesztelném, széles vigyorral az arcomon. Pedig az olasz tervező hármas, a HeyTeam portfóliójában szerepelnek különböző játékok is. Azért így sem rossz, ez a  zöld leveli béka színű óriás kirakós!

Multiplo_1.jpg

Multiplo_3.jpg

Multiplo_2.jpg

Multiplo_4.jpg

Multiplo_5.jpg

Eggyel gyerekszoba-, egyesek szerint egyedülálló anyukaszagúbb a következő darab, amelyet stúdió lakásokba ajánl maga a tervező, Giulio Manzoni is. Úgy látszik, az olaszoknál gyakori a helyhiány... Én gyerekként elég jól előrjöngenék rajta. A konyhai látványért pedig extra pacsi Signor Manzoninak!

manzioni.jpg

manzioni5.jpg

manzioni3.jpg

manzioni4.jpg

manzioni1.jpg

Ti melyiket választanátok?

2 komment

Címkék: design játék praktikus fotel kanapé ágy gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr245015122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

L.A. · http://blog.fuggoagy.hu 2013.01.16. 01:25:21

Valami ilyesmi van nálunk is: tomi.blog.hu/2012/10/23/bukfenc_15 (itt még az alaphuzattal, szín nélkül)

Ez egy saját tervezésű elemes sarokkanapé, illetve annak a részei.

Bohusek 2013.01.16. 08:24:47

Zseniális!!! Piacra vele!
Mondtam, hogy becsapódás biztos!
süti beállítások módosítása