Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Mpöszétah és Asszhöiti bútorokat minden háztartásba!

2012.11.22. 17:38 Bohusek

Václav Mlynář úgy látszik, szereti a kölyköket, plusz mániákus építőjáték függő lehetett kiskorában, ugyanis a témában két bútorral is előrukkolt. A színes szivacs elemekkel dolgozó gyerek szék és a geometrikus őrülettel operáló asztal és ülőke szett minden, mai napig ceruzáit színsorrendbe rakó és a gumicukor medvéket vagy csokis drazsékat meghatározott követési sorrendben fogyasztó ember számára heves szívverést eredményez - mondjuk nem tudom, ki csinál ilyet…

Bár nevet ezúttal a 22 év körüli Molnár úr - Mlynář =molnár - nem adott alkotásainak, szerintem a „Most pakold össze szépen és tedd a helyére” - rövidítve Mpöszétah -, illetve „Akkor szedd szét, ha össze is tudod illeszteni” - Asszhöiti - fantázia nevek találóak lennének.

Ismét egyszerű az ötlet: végy egy keretet és töltsd ki építőkockákra emlékeztető elemekkel. A szék variálhatósága közel 1736ⁿ hatványon, bár bizonyos egyedek lehetséges, ezt az eredményt is túlszárnyalják.

deform4.jpg

deform5.jpg

deform7.jpg

deform8.jpg

deform9.jpg

deform10.jpg

deform11.jpg

Nem szeretném rontani Vencelünk boltját, de csorgó nyállal azon kaptam magam, hogy ablakszivacsokat és textíliákat nézegetek, az Ember meg már talpig fúróban kapja szét a nagyi antik bútorát, mert nálunk kérem újrahasznosítás van!

A kettes számú garnitúra - Asszhöiti - már nehezebb ügy, ide pont az a tudás kéne, amire ábrándozás címszóval nem figyeltem oda matek órán a geometria fejezetnél. Nem baj, addig barátkozunk a mások kölkeivel a játszón, amíg találunk valakit, akinek van ilyen és akkor majd meghívatjuk magunkat, és lekávézzuk az Asszhöitijüket, és sopánkodva kifizetjük egy részét - mert hát már előttünk is szakadt volt! -, aztán kilessük a kukás autót és megszerezzük a zsákmányt.

deform3.jpg

deform2.jpg

deform1.jpg

Persze lehet, ha az ember ír a derék cseh fiúnak és a deFORM stúdiónak, rendelhet ilyen szépséget és egyéb csodákat is.

Forrás: deFORM

2 komment

Címkék: gyerek asztal szék kisbútor ülőke építő

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr574908178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bohusek 2012.11.23. 10:51:05

Tökéletes meglátás. Színes ceruza - Mpöszétah 0-1!
süti beállítások módosítása