Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Esik eső, fúj a szél

2013.01.17. 09:50 tibtün

Az utóbbi napokban kaptunk mindenfelé halmazállapotú csapadékot a nyakunkba: hóval indult, majd esővel folytatódott, most jobbára a háztetőkről csöpög a víz a fejünkre. A szélsőséges időjárásra való tekintettel elő is kerültek a szürke-fekete-sötétkék színárnyalatban szomorkodó esernyők, elég lehangoló képet nyújtva az egyébként is borongós időben. Csak az aprócska gyerekkezek tartottak a fejük felett különböző, harsány színekben pompázó ernyőket.

Az alábbi darabok színes, vidám figuráikkal tökéletes hangulatfokozó eszközök, és nemcsak a legkisebbek arcára képesek mosolyt csalni ebben a téli szürkeségben. 

kids-umbrella-babushka-main-1482-1482.jpg

kids-umbrella-traffic-main-1484-1484.jpg

kids-umbrella-jungle-main-1481-1481.jpg

kids-umbrella-multi-heart-main-1487-1487.jpg

kids-umbrella-dinosaur-main-1483-1483.jpg

Forrás: Bobble Art

Szólj hozzá!

Címkék: kiegészítő gyerek úton csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr315021763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása