Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Mini trendszettereknek kötelező

2013.01.23. 10:02 tibtün

A My little Jules egy kislány ruhákra és kiegészítőkre (fiús anyukák, bocs) specializálódott online butik, amelyet megálmodója kislányáról, Juliáról nevezte el. A kis Julia édesanyja és Julia is - legalábbis a weboldal tanúsága szerint - nagy divatrajongók. A mama maga válogatja be a shopba a forgalmazott márkákat: igyekszik jó minőségű, stílusos ruhákkal, cipőkkel és kiegészítőkkel előállni a kis trendszetterek számára.

Én először ebbe a Persnickety Clothing által jegyzett Hattie névre hallgató együttesbe szerettem bele, majd rögtön szomorúan konstatáltam, hogy nem vagyok elég trendi, ugyanis ez a tavalyi, őszi kollekció része volt.

514GreyRed-2T.jpg

De semmi vész, mert a 2013-as tavaszi darabok már megtalálhatóak a honlapon!

232Tulip-2T.jpg

239RedFloral-2T.jpg

233Elephents-2T.jpg

234Floral-2T.jpg

235Multi-2T.jpg

A hétköznapokban ugyan nehezen képzelem el ezeket az öltözeteket, de alkalmanként igen is jól esik szépen felöltöztetni a gyereket.

Reméljük little Julesnak, hamarosan kisöccse születik, és akkor megnézhetjük a "My little Julian" darabjait is!

Forrás: My little Jules

1 komment

Címkék: tavasz ruha lány kollekció gyerektrend

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr675034951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

¿Qué tapas hay? 2013.01.24. 15:30:29

kislányruhákra és -kiegészítőkre
süti beállítások módosítása