Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

A tökéletes előke kerestetik

2013.01.29. 08:56 tibtün

Előkéből sokféle létezik, nekem eddig kettőhöz volt szerencsém, és egyik sem vált be 100 %-ig.  A klasszikus frottír előkével indultunk, amiből egy étkezés, egy darab volt a mérleg, hiszen a gyerek kezdeti próbálkozása a kanálhasználatot és egyáltalán a szilárd táplálék szájba juttatását illetően nem volt éppenséggel kifinomultnak nevezhető.  Ráadásul hiába minden Vanish a foltok makacsul ellenálltak a mosásnak. Aztán jött a letörölhető PVC, amely azzal a hátránnyal bírt, hogy műanyag lévén a sütőtökpüré igen sebesen csúszott le a gyerek ölébe, viszont ha elég gyors az ember egy mozdulattal letörölhető. Az optimista alkotók eme kiegészítőt gyakran zsebbel látják el, abban a hitben, hogy a gyermek pontosan oda fogja pottyantani a kaját. Na, nálunk ez az elmélet is megbukott.

Ez a kézzel készített előke, amit ma hoztam Nektek, annyiban tér el a fentiektől, hogy bőrből készült, ami állítólag szuper kényelmes egy bébinek, előnye, hogy szintén letörölhető, nyom nélkül eltüntethető róla bármilyen püré. Az előke mindkét fele használható, egyik oldalát gyereknek kedves figura díszíti, a másikról itt sem spórolták le a zsebet, próbálkozni lehet... Az előkét mágneses kapoccsal lehet rögzíteni, így használat után egyszerűen csak rátesszük a hűtőre, már ha az éppenséggel nem beépített. 

Én kipróbálnám, hátha rátalálnék a tökéleteshez közelítő előkéhez.

2011bib-firetruck.jpg

watermelon-bib.jpg

monkey-front-_-back.jpg

bird-bib.jpg

moddotdcitrus-bib.jpg

Forrás: Mally Bibs

Szólj hozzá!

Címkék: kiegészítő gyerek baba étkezés gyerektrend

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr985047901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása