Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Falra szegezve

2013.02.18. 13:20 zaphodbb

Szerencsénkre vannak olyan elvetemülten kreatív elmék, akik feldobják a mindennapjainkat vicces, különleges, egyedi ötleteikkel. Az Acrylicize kreatív ügynökségnél épp ilyen emberek dolgoznak, akik egy olyan - első pillantásra unalmas - témát, mint az "adó", LEGO emberkék tömegével jelenítettek meg.

Ha belegondolunk, zseniális választás ez a részükről, hiszen a LEGO figurái között aztán tényleg mindenféle és fajta ember megtalálható, a tűzoltótól kezdve a rockeren keresztül az űrhajósig. Mi a közös minden emberben? Fizetniük kell adót valamilyen formában. Most pedig, az adóbevallások vérzivataros időszakában, ez a LEGO installáció tökéletesen illik a közhangulatunkhoz. Csak be ne szabaduljon egy csapat gyerek az Acrylicize irodaházába.

Acrylicize1.jpeg

A2.jpg

A4.jpg

A6.jpg

A4.jpg

A5.jpg

Forrás: Acrylicize

Szólj hozzá!

Címkék: design lego művészet kreativ

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr585085807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása