Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Stílusos gyerekszoba - Férfiasan tökéletes

2013.02.26. 14:24 felhasznalo

Hódít a természetes és az indusztriál irányzat a lakberendezésben - és már a gyerekszobák esetében is. De ahhoz, hogy a kedvenc ipari stílusban rendezzük be a gyerek - esetleg icipici - szobáját, nem feltétlen van szükség vastag pénztárcára. Elég, ha némi kreativitással rendelkezünk.

Az alábbi gyerekszobát például igazán férfiasan tökéletes stílusban hozták létre, nyilván nem egy hároméves fiúgyereknek, hanem inkább kiskamasz-kamasz számára. Már az is segíthet, ha nyitott szemmel járunk: maradék építési anyaghoz, raklaphoz fillérekért hozzá lehet jutni, kis felújítással - vagy téglák esetében a maguk természetes robosztusságával - csodásan mutatnak bármilyen térben. Itt is raklapokból készült az ágy, így még a Batman-t ábrázoló egyedi és baromi látványos tapéta is simán belefért a keretbe.

batmanszoba.jpg

Forrás: Family Living

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek kreativ idea gyerekszoba dekor stílusos gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr865098987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása