Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Gyerekbarát minden szempontból

2013.03.06. 14:22 felhasznalo

Mit szeretnek a gyerekek? Mindent, ami színes, amivel játszani lehet, amivel maguk is elboldogulnak. És a felnőttek? Mindent, ami praktikus, ami helytakarékos és amivel nem nekik kell elboldogulni. No, a Foam-tek gyermekbútor család pont ilyen.

A habszivacsból készült, poliuretén réteggel bevont bútorok csodás, élénk színekben pompáznak, könnyen mozgathatók még egy kisebb gyerek erejével is, és nemcsak bútorként, de kirakósként is üzemelhetnek. Emellett összerakva kis helyet foglalnak, bármikor előkaphatók és újra elpakolhatók, lekötik a kölköket - halleluja! -, és nem kell majd könyörögni, hogy ők tegyenek rendet. Ja, és nem, nem tudja megütni magát vele a gyerek. És még éles sarkai sincsenek.

A fa formából egy kisasztal, két kisszék, tábla, tárolódoboz varázsolható elő. Az elefántmama négy kicsi ülőke-elefántbabája felett tornyosul védelmezőn, míg a kutyus hol ki-, hol bemászik a házába. Nálunk lenne sikere, az tuti!

foamtek1.jpg

foamtek2.jpg

foamtek3.jpg

foamtek4.jpg

Forrás: Sonato Studio

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek asztal praktikus szék gyerekszoba kisbútor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr695117580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása