Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Norvég gasztrokreativitás

2013.06.04. 09:06 felhasznalo

Hogy a kreatív tálalás nemcsak azért jó, mert a szórakozás egy különleges formáját nyújtja szülőnek-gyereknek egyaránt, de azért is, mert a színes-ötletes tányérokról talán még az is elfogy, amit a gyerek amúgy nem nagyon enne meg - vagy gyorsabban fogy el, mint ahogy általában -, abban nincs vita. Szerintem.

Már a Gyerekszobán is mutattunk kreatív tálalási ötleteket - még palacsintából is -, úgyhogy simán belefér, hogy a nemrég felfedezett norvég kisasszony, Ida Frosk fantasztikus kreálmányaira is felhívjuk a figyelmet. Igaz, ő saját magának készíti el ezeket a mesés étkeket, de teszi ezt olyan sikerrel, hogy már televízióban is szerepelt a tányérkáival.

TI szoktatok a gyereknek kreatívan tálalni?

idafrosk1.jpg

idafrosk2.jpg

idafrosk3.jpg

idafrosk4.jpg

idafrosk5.jpg

Forrás: idafrosk

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek konyha kreativ étkezés dekor tálalás

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr785341904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása