Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Óriáskerék a szobában

2013.06.05. 09:24 felhasznalo

Most, hogy óriáskereket építenek a budapesti Erzsébet-téren, külön öröm, hogy rátaláltam a szerb Creative Space projekt keretében tervezett Play elnevezésű óriáskereket. Amit gyerekszobákba szánt az ifjú tervezőnő, Ana Babic, játéktároló gyanánt.

No, persze, láthattunk már ilyen ötletet sk megvalósítva egy stílusos gyerekszoba keretein belül, de akkor is látványos, ráadásul szépen, minőségi anyagból kivitelezett darab lett ez az óriáskerék-polc. Ami oldalról csillag.

creativespaceplay2.jpg

creativespaceplay3.jpg

creativespaceplay1.jpg

Betennétek a gyerek szobájába?

Forrás: Creative Space Serbia és Ana Babic

2 komment

Címkék: játék gyerek polc rend kreativ tárolás gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr105341957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BakerSisters 2013.06.07. 08:14:32

Ötletes, szép darab. Én betenném a gyerekszobába, de csak úgy ahogy írtad, hogy stílusos legyen, legyen harmóniában a többi bútorral. :)

szilvi1960 2013.06.07. 11:01:29

a gyerekek tuti imádnák
süti beállítások módosítása