Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Baglyok, újra meg újra meg újra

2013.06.13. 09:23 tibtün

Matt Pugh egy brit designer, bútorokat és kiegészítőket tervez. Termékei a modernitás és a hagyomány jegyében születnek: az elegáns, letisztult formákat a fa megmunkálásának hagyományos metódusával ötvözi. Időtálló, csodaszép, kézzel készített termékei természetes anyagokból készülnek, leginkább dió-, tölgy- és cseresznyefa adják az alapanyagot.

Első gondolatom az volt, hogy munkásságát nem a Gyerekszoba berkein belül kellene méltatni, aztán ráakadtam a baglyokra, és úgy éreztem kötelességem megmutatni. A honlapján tovább nézelődve találtam még néhány klassz darabot, ami megerősített, hogy igenis itt a helye. A mókás kutya lámpát például azonnal betenném a gyerekhez.

owl_walnut_pink.jpg

Matt-Pugh-pic-1.jpg

matt-pugh-owl.jpg

bird-sb.jpg

Matt-Pugh-pic-3.jpg

76238_bird.jpg

dog_oak_red.jpg

cat_walnut_white.jpg

duck_walnut_tassel.jpg

Forrás: Matt Pugh

Szólj hozzá!

Címkék: design lámpa gyerekszoba dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr485355531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása