Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Múltidézés a négyzeten

2013.06.26. 20:17 szuperapu

Tegye fel a kezét akinek volt vagy van otthon diavetítője! Nem olyan tekergetős, mesefilmes, hanem keretes amivel a családi fotókat, meg a nyaraláson készült képi dokumentumokat lehet a falra vetíteni egy családi körben elkövetett estén. Tudom, tudom... Ki fotózik manapság analóg géppel, és főleg diára?

Hiszen már a gyerek is az okostelefonnal fotózik, jobb esetben az asztali gépen (vagy a televízióra) kötve lehet nézegetni a képeket, de inkább megy valamelyik közösségi képmegosztóra. Mondjuk az Instagramra. De innen már csak egy lépés, vagy stílszerűen egy klikk a Projekto.

Ami egy miniatűr diavetítő, és amibe egy 35mm-es filmre előhívott kilenc fotót tartalmazó korong kerül. amiket természetesen a fent említett oldalra feltöltött képeinkből válogathatunk össze. Hiábavalóság mondják majd jópáran, de ők nem vetítettek soha diát. az élmény megfizethetetlen... Egy vetítő pedig mintegy 6.000, egy tárcsa pedig 2.000 forint. És mehet a közös, családi móka!

projecto01.jpg

projecto02.jpg

projecto03.jpg

projecto04.jpg

projecto05.jpg

projecto06.jpg

projecto07.jpg

projecto08.jpg

Forrás: Projecto

Szólj hozzá!

Címkék: fotó gyerek szülő gép

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr105378994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása