Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

5 az 1-ben gyerekbútor, mi az?

2013.07.12. 09:18 tibtün

Bírom a nemcsak egyszer használatos gyerekbútorokat, amelyek éveken át képesek kielégíteni a folyamatosan változó igényeket. Ezt a gondolatot szem előtt tartva alkotta meg zseniális kiságyát a Gro Furniture. A bam b. elnevezésre hallgató, 5 az 1-ben gyerekbútor végigkíséri csemeténként a csecsemőből kisgyermekké cseperedés hepehupás útján.

Az alapdarab egy rácsos ágy, amely néhány kiegészítő panel megvásárlásával könnyedén átalakítható a kívánt bútorrá. Ahogy növekszik a gyermek, a rácsos ágy egyik oldaláról lekerül a rács, helyét átveszi a leesésgátló, amely megóvja a tipegőt a legurulástól. Az ágy a későbbiekben a délutáni sziesztákhoz kanapé formáját öltheti. Ha már ezt is kinőtte a csemete, a fekvőalkalmatosság egy mozdulattal játszóasztallá, majd íróasztallá varázsolható.

A gyártó kínálatában megtalálható a p. pod kiságy is, amely fa használatában és színében tér el a bemutatott bútordarabtól, de ehhez már katt a forrásra!

Amazing-Multifunctional-Crib-1.jpg

Amazing-Multifunctional-Crib-6.jpg

bambdaybedconversion1.jpg

Amazing-Multifunctional-Crib-4.jpg

Amazing-Multifunctional-Crib-3.jpg

Forrás: Gro Furniture

1 komment

Címkék: design gyerek asztal praktikus ágy íróasztal kiságy csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr445400422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

radcsa 2014.09.30. 13:51:49

Aranyos, de inkább haszontalan, mint hasznos. Az ilyen sok az egyeben ágyaknak inkább olyannak kell lennie, mint a Faktum Makaó Kombijának. www.faktumbutorbolt.hu/butorelemek.php?lineID=4600&delta=0 Kis helyen elfér szinte az egész babaszoba és később is használható, vagyis praktikus és hasznos.
süti beállítások módosítása