Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Disznóság. Kell!

2013.07.12. 16:18 Bohusek

Minden alkalommal porig alázom magam a hentesnél, mert képtelen vagyok megjegyezni a marha, sertés és egyéb állatok testrészeinek fogyasztásra szánt nevét. Bár a Marama bútorai nem az ismeretterjesztés jegyében készültek, úgy érzem, végre eljöhetne az én időm, ha birtokolhatnám a lenyűgöző tárolórendszereket.

A Cesena-ban székelő tervező, Marcantonio Raimondi Malerba 1976-ban született, majd szépen elvégezte a szépműt. Nem hiába. A fiatalember kedvenc témája máig az ember és természet kapcsolata.

Mottójáért pedig külön pacsit küldünk neki Taljánföldre: "Sosem hagyok fel az iróniával, ami valójában igen komoly dolog. Ha egy jó ötlet egyben szórakoztató is, képtelen vagyok ellenállni a megvalósításának."

sending chiuso aperto. sito.._0.jpg

mucca sito.jpg

pig sito_0.jpg

oca sito_0.jpg

Bónuszként íme egy funkcionalitást mellőző, ellenben lenyűgöző szekrény. Szívem dobban, ha meglátom.

self-container.jpg

self-container pgiù sito_0.jpg

self-container p sù sito.jpg

Forrás: Marama

Szólj hozzá!

Címkék: design humor művészet abszurdisztán szekrény könyvespolc

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr345400253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása