Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Útépítés nagy vigyorral

2013.07.30. 14:35 felhasznalo

Hogy a nyár az útépítések ideje, az nem vitás - bár nálunk sok látszatja nincs, legalábbis ezt állítják a sokat autózók. És ha ez az útépítések ideje, akkor ez az idegeskedések és méretes dugók időszaka is. Főleg, ha ész nélkül zárják le a menekülési útvonalakat is mindenfelé, egy időben.

Nem tudom, hogy a japánoknál hogy szervezik meg ezeket az útépítéseket, lehet, hogy náluk sem megy jobban. Viszont az tuti, hogy az útépítések jelzését, körbekerítését sokkal viccesebben nyomják - én tuti nem bírnám ki fültől-fülig érő vigyor nélkül hasonló palánkok láttán...

kotaku1.jpg

kotaku2.jpg

kotaku3.jpg

kotaku4.jpg

kotaku5.jpg

kotaku6.jpg

Forrás: KOTAKU

Szólj hozzá!

Címkék: design biztonság kreativ úton jármű dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr695430597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása