Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Vombat-mintás vombat

2013.07.31. 14:28 szuperapu

Ha Ausztrália szóba kerül, mindenki előtt megjelennek a földrész sajátos erszényesei: a koala, a vombat, a kenguru. Erre rásegít, hogy a helyi designerek is előszeretettel nyúlnak az egyedi állatviláguk reprezentánsaihoz, mint inspirációhoz. Ahogy Saffron Craig divat- és textiltervező is.

A hat éve futó vállalkozásának kínálatában, a színes és vidám minták között fel-fel bukkannak a sajátosan átfogalmazott figurák. De ő nem ijedt meg a téma halmozásától és párna jellegű játékokat tervezett ezekből a textíliákból. Így született meg a koala-mintás koala, a vombat-mintás vombat, és a szerelmes tekintetű bagoly.

vombat01.jpg

vombat01.jpg

vombat01.jpg

vombat01.jpg

vombat01.jpg

vombat01.jpg

Forrás: Saffron Craig

Szólj hozzá!

Címkék: játék gyerek textil

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr875435739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása