Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Magasságmérő élethosszig

2013.08.23. 09:48 tibtün

Sokféle magasságmérő létezik, mi is mindig lelkesen beszámolunk egy-egy nekünk tetsző darabról. Most egy kézzel készített változatot hoztam: a felhasznált fa, és annak természetes erezettsége, a bevésett számok rusztikussága teszi a maga egyszerűségében gyönyörűvé és időtállóvá.

Kiemelt helyet érdemel a lakás bármely pontján, és költözéskor sem kell megválni tőle, mert - a falmatricával és az ajtófélfával ellentétben - egyszerűen leakasztható a falról, így csak a hónunk alá csapjuk, és visszük is magunkkal. Mivel semmiféle mesefigura, kisautó, pillangó nem díszíti, ezért én a gyerekkorból bátran átmenteném a felnőttkorba is, mint szép emlék.

A Lovestruck Interiors magasságmérői különböző típusú fából készülnek natúr és festett változatban, angolszász és SI-mértékegységgel is megrendelhetőek, sőt kérésre meg is személyesítik. Nézegessétek, szeressétek! Igazán szépek!

original_kids-rule-height-chart-mid-oak.jpg

original_DSC_0091.jpg

original_kids-rule-height-chart-aged-oak (1).jpg

Kids-Rule-in-Reds.jpg

027.jpg

original_kids-rule-height-chart-washed-white.jpg

Forrás: Lovestruck Interiors

2 komment

Címkék: design kiegészítő gyerek gyerekszoba dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr265458985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Elijah_Baley 2013.08.24. 09:55:47

szerintem ocsmány, de a hajgumiszájú plüss nagyon ott van :)

tibtün 2013.08.27. 14:44:07

@G. A. úr NERben: azért örülök, hogy találtál olyat a bejegyzésben, ami tetszik, még ha nem is a ő a főszereplő! :-)
süti beállítások módosítása