Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Mindenki lehet időjós

2013.09.12. 10:10 tibtün

A birminghami Corby Tindersticks törekszik termékeit - játékok, ruhák, kiegészítők - az átlagostól eltérő, üdítő grafika elemekkel és mókás designnal feldobni. Humorukat jól példázza, hogy képesek viccet csinálni Nagy-Britannia sajátos, kellemesnek éppen nem mondható időjárásából.

A filcből készült interaktív időjárási térkép segítségével bármely gyerek - de felnőtt is - kiélheti meteorológiai hajlamait, és kedvenc meteorológusa bőrébe bújva tolmácsolhatja az épp aktuális időjárást. A különböző légköri viszonyok szemléltetésére villám, esőfelhő, napocska stb. szimbólumok szolgálnak.

Hogy ne csak esőcseppeket és villámokat dobáljon a gyerek a filc táblára, a csapat Nagy-Britanniánál tovább merészkedett, és elkészítette a világtérképet is, ahol már helyet kaphatnak napsütötte tájak is.

Weather_map_2-500.jpg

Weather_map_in_box-500.jpg

Weather_Map_no_weather-500.jpg

interactive-felt-weather-map-corby-tindersticks-1.jpg

CT39_WEATHER_MAP.jpg

CT39_CLOSE_UP_3.jpg

Forrás: Corby Tindersticks

Szólj hozzá!

Címkék: design játék gyerek csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr255489292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása