Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Színesedő kínálat

2013.10.22. 11:21 szuperapu

A Petit Collage régi nagy szerkesztőségi kedvenc. Legyen szó fali dekorációról vagy naturális bambusz mobilokról. Lorena Siminovich most egy magától értetődő húzással keresztezte két termékcsoportot, és a faliképek színvilágával megspékelve a mobilokat - bővítette a kínálatot. A színes részek ráadásul térbe is forgatják az eddig lézerrel kétdimenziósra metszett figurákat. Szerencsére természetes felületek még így is maradtak, és igen jól harmonizálnak az egyébként majdhogynem harsány színekkel.

A Deluxe Bamboo mobilok mellett ráadásként még papírból készült készségeket is felfedeztem újdonságként az oldalon, amik szintén illeszkednek a megszokott formavilágba - ergo szintén gyönyörűségesek, viszont egy alacsonyabb árkategóriában vannak. szóval szélesedett a spektrum, lehet válogatni!

mobil01.jpg

mobil01.jpg

mobil01.jpg

mobil01.jpg

mobil01.jpg

mobil01.jpg

mobil01.jpg

Forrás: Petit Collage

Szólj hozzá!

Címkék: kiegészítő gyerek gyerekszoba dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr165592082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása